Πετρίδης: Ανάβουμε σιγά-σιγά τις μηχανές

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Εδώ είναι και η αφεντιά μας, για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στο betshow.com, ώστε να δίνουμε και μπασκετική διέξοδο στις επιλογές σας. Μπαίνουμε σε μία σεζόν… τούμπανο αφού ακολουθεί ένα σχεδόν ένα 9μηνο που θα μας προσφέρει πλούσιο μπάσκετ και, ελπίζουμε, ανάλογα κέρδη. Για όσους μας βρίσκουν για πρώτη φορά, θα θυμίσουμε ότι συνήθως επιλέγουμε 2-3 άντε και 4 παιχνίδια κάθε φορά, βλέπουμε φόρμες, αγωνιστικά προβλήματα και κάνουμε επιλογές με ζητούμενο πάντα, τουλάχιστον τον διπλασιασμό του πονταρίσματος μας.

Η σεζόν επί της ουσίας αρχίζει με τα προκριματικά του BCL που δεν είναι μία αδιάφορη για εμάς διαδικασία, καθώς θα συμμετέχει σε αυτά ο ΠΑΟΚ. Ακολουθεί Σαββατοκύριακο με Super Cup στην Ισπανία –και με clasico στον ημιτελικό- και στην Ιταλία, πριν πάμε στο δικό μας Super Cup και βέβαια στο κυρίως μενού με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα εθνικά Πρωταθλήματα, ενώ έχουμε ακόμη χρόνο πριν την έναρξη της σεζόν του ΝΒΑ που μας απασχολεί κυρίως στην περίοδο των playoffs

ΠΑΟΚ – Οραντέα (19:00): Προφανώς και θα ασχοληθούμε απλά για να… ασχοληθούμε. Έχουμε μία εικόνα του ΠΑΟΚ από το τουρνουά του Κάλιαρι όπου αντιμετώπισε δύο ομάδες πολύ υψηλότερου επιπέδου από αυτό των Ρουμάνων, όμως μία ομάδα με νέο προπονητή και ρόστερ φτιαγμένο από το μηδέν, δεν μπορεί παρά να μην είναι από αυτές στις οποίες μπορείς να στηριχτείς με κλειστά μάτια τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε την ανάλυση και τις προτάσεις στο Betshow.com.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.