«Χρησιμοποιώ τα social media για feedback, όχι για προώθηση», τονίζει ο Άκης Πετρετζίκης, που βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε για την εκπομπή του απαντώντας έτσι στα όσα δήλωσε η Ελένη Ψυχούλη για τις εκπομπές μαγειρικής.
«Δεν βλέπω πια εκπομπές μαγειρικής, γιατί έχω την εντύπωση ότι βλέπω το ίδιο και το ίδιο. Η εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη είναι ίδια εδώ και 7 χρόνια, δεν μπορώ άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Ψυχούλη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη στο OPEN.
Επ’ αυτού, λοιπόν, ο Άκης Πετρετζίκης επεσήμανε πως «δεν το έχω δει αυτό, τι να πω. Δεν έχω να πω κάτι. Σίγουρα διαφορετικά θα το είπε η γυναίκα γιατί χρόνια δεν έκανε εκπομπή η κα. Ψυχούλη; Θα πω το εξής. Ας πούμε, έχουμε το Kitchen Lab σαν εκπομπή μαγειρικής, που λέμε, ενώ η άλλη είναι ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής. Οπότε πολύ βασικό κομμάτι για μένα είναι, όταν ταξιδεύω στην Ελλάδα, να βρίσκω καινούργιες γεύσεις πρώτα απ’ όλα για μένα γιατί μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα».
«Ο κόσμος φαίνεται να την έχει αγκαλιάσει την εκπομπή οπότε την βλέπει. Θεωρώ πως οτιδήποτε δεν τραβάει, κόβεται. Στο Kitchen Lab, όντως, είναι ένας άνθρωπος πίσω από μια κουζίνα και μαγειρεύει. δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό».
«Στο Kitchen Lab όμως το διαφορετικό από τις άλλες εκπομπές είναι η από πίσω δουλειά του κόσμου. Δηλαδή εγώ έχω τέσσερις ομάδες οπότε η κάθε μια έχει σαν βασικό σκοπό καθημερινά να φτιάχνει συνταγές. Ξεκινάμε από ένα λευκό χαρτί, εμείς δημιουργούμε τις συνταγές και οποιαδήποτε συνταγή δοκιμάσει ο κόσμος είναι 100% σίγουρο ότι θα βγει γιατί την έχουμε δοκιμάσει και ξαναδοκιμάσει μέχρι που να είναι εφικτό να το φτιάξει όλος ο κόσμος» πρόσθεσε, με σαφήνεια, ο Άκης Πετρετζίκης.
zappit.gr