Πετράκης: «Συγκινημένος από τα λόγια του κόσμου, όλος ο οργανισμός του Παναιτωλικού έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα»

Metrosport Team30 Απριλίου 2024

Η παραμονή του Παναιτωλικού φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο. 

''Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο για τα καλά τους λόγια. Είναι ιδιαίτερα τιμητικά και τους ευχαριστώ. Όλα τα σχόλια είχαν την ευγένεια και τον σεβασμό και ήταν όλα σπουδαία. Την μαντινάδα που είπα στον συνάδελφό σας δεν την είχα σκεφτεί, μου ήρθε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο και την εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Η συγκεκριμένη μαντινάδα μου βγήκε γιατί όλος ο οργανισμός του Παναιτωλικού έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα και ειδικά μετά την ήττα στον Βόλο. Ο κόσμος μας στήριξε και υπήρχε πίστη απ΄ όλους ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Η πίστη αυτή βγήκε στα αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο''. 

Για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα: ''Είναι μία ομάδα που μου στιγμάτισε τη ζωή και ως άνθρωπο και ως προπονητή. Έζησα 5,5 σημαντικά χρόνια με έντονα συναισθήματα. Όλα στη ζωή κάνουν κύκλο και πιστεύω αμέσως θα επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, εκεί που ανήκει''. 

Για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στον Παναιτωλικό: ''Και ο Παναιτωλικός και εγώ έχουμε την καλή διάθεση και τον σεβασμό για να συνεχίσουμε και του χρόνου μαζί. Βήμα βήμα και μέσα από τις επιλογές, την ενίσχυση, την στελέχωση και την καθημερινή δουλειά κάνεις το επόμενο βήμα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όπως κι αυτό που έκανε η Λαμία φέτος να μπει στα πλέι οφ. Στον Παναιτωλικό έχουμε σπουδαία παιδιά, αλλά λόγω δυσκολιών δεν πήραν τις ευκαιρίες που έπρεπε φέτος''.

Για τον τελικό Κυπέλλου και ποια ομάδα βλέπει να σηκώνει το τρόπαιο: ''Δεν ήταν δίκαιη η πρόκριση του Άρη γιατί στο πρώτο ματς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι και δεν χωρούν προγνωστικά. Είναι 50-50. Ο Άρης αν και αδιάφορος βαθμολογικά, κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Λεωφόρο όπου ο Παναθηναϊκός καιγόταν για το ματς ώστε να μείνει ζωντανός στην μάχη του τίτλου''.

Για την μάχη του τίτλου: ''Όλα είναι ανοιχτά μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Μακάρι κάθε χρόνο να έχουμε τέτοιο Πρωτάθλημα όπως το φετινό. Θεωρώ, ότι η ΑΕΚ έχει την τύχη στα χέρια της και έχει ένα μικρό προβάδισμα για τον τίτλο. Αν κερδίσει τα δύο τελευταία ματς δεν θα χρειάζεται να περιμένει''.

Για τον MVP του Πρωταθλήματος: ''Θα αδικήσω πολλούς αλλά ο Μπερνάρ ήταν πολύ επιδραστικός στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και η απουσία του ήταν εμφανής''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.