Πετράκης: «Κάρλσον και Μορόν μπορούν να αλλάξουν την τακτική του Άρη»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Πετράκης, και μίλησε για το παιχνίδι των «κιτρίνων» με την Αραράτ αλλά και τον επαναληπτικό του«Κλ.Βικελίδης».

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Ο Αρης έκανε πολλές μεταγραφές και θα πρέπει να αφομοιώσει γρήγορα το παιχνίδι της ομάδας για να πάρει την πρόκριση. Θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και ειδικά στο Βικελίδης, να πάρει μέτρα και να πρεσάρει ψηλά. Θα πρέπει να διεκδικήσει από νωρίς την πρόκριση, υπάρχουν παίκτες που μπήκαν τελευταία στην ομάδα και θα πρέπει να δουλέψουν για να είναι έτοιμοι στον επαναληπτικό. 

Μέσα στο Χαριλάου θα πρέπει να παίξει με τριάδα στην άμυνα γιατί υπάρχει πρόβλημα πίσω, να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Μέσα στο Βικελίδης χρειάζεται πίεση. Δεν δείχνει να πατάει καλά ο Αρης, ίσως να ήταν βαριά η προετοιμασία και να είναι σφιγμένοι οι παίκτες. Αυτό μπορείς να το αλλάξεις με την τακτική σου, το θέμα είναι για πόση ώρα μπορεί να το κάνει. Ο Κάρλσον και ο Μορόν μου άρεσαν, μπορεί να χωρέσουν σε αυτή την αλλαγή τακτικής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.