Πετράκης για άνοδο της Κηφισιάς: «Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2023

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Γιώργος Πετράκης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την άνοδο της ομάδας του στην Super League 1 και το μέλλον του. 

«Οντως δεν ήταν εύκολο. Υπάρχει δυσκολία στην Super League 2, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Κάναμε καλή ομάδα για τα δεδομένα του πρωταθλήματος και ήμασταν συνεπείς σε όλη την διάρκεια. Καταφέραμε σε όλους τους τομείς να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Για μένα ήταν η πρώτη χρονιά που προπόνησα ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Ηταν η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου, παρότι έχω προπονήσει και στην Super League 1. Υπήρχε πίεση και φέτος και όλο αυτό εξελίσσει και μένα.

Ο,τι βιώνουμε μπορεί να μας βελτιώσει. Πήρα εμπειρίες και στο Λουξεμβούργο και στην Κύπρο και επέστρεψα στην Ελλάδα για να δείξω το έργο μου. Βρέθηκε η Κηφισιά και μου έδωσε τον χώρο και τις προϋποθέσεις και τους βγάλαμε όλους ασπροπρόσωπους.»

Για το μέλλον του σημείωσε: «Δεν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση. Τελειώνει και το δικό μου συμβόλαιο. Ολα ξεκινούν από το τι θέλει να κάνει η ομάδα και το συμφέρον του καθενός. Εννοείτε ότι η Κηφισιά μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα έχει στηριχθεί σε κάποια παιδιά όλα αυτά τα χρόνια και θέλουμε να παραμείνουν. Εννοείτε ότι είχαμε παιδιά και από την Βόρεια Ελλάδα. Η ομάδα, όμως, πρέπει να εξελιχθεί σε πολλά πράγματα, χρειάζεται στρατηγικό πλάνο. Αν μπουν σωστές βάσεις από την αφετηρία θα μπορεί να γίνει κάτι καλό στο μέλλον.»

Για το γεγονός ότι δεν έχει συναντήσει ως αντίπαλο τον πατέρα του: «Θα θέλαμε να παίξουμε αντίπαλοι, αν παρέμενε ο Λεβαδειακός. Οταν ήμουν στη Λαμία ήμουν 32 ετών και τότε ήμουν ο πιο νέος. Είναι καλό ο Έλληνας προπονητής να παίρνει ευκαιρίες και να εξελίσσεται.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.