Πετράκης: «Έχει δίκιο ο Λουτσέσκου-Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους στόχους του»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης μιλώντας για την σπουδαία νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων, σχολίασε και τις δηλώσεις Λουτσέσκου, την πορεία του Παναθηναϊκού αλλά και την απόλυση ενός ακόμη τεχνικού από ελληνική ομάδα. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Για τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στην ΑΕΚ: «Εμείς σαν ομάδα σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε, θεωρώ ότι ειδικά στα πρώτα ημίχρονα με τις μεγάλες ομάδες που αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας, είμαστε ανταγωνιστικοί.

Αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που σκεφτόμαστε και θέλουμε να συμπεριφερόμαστε. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε μεγάλη ομάδα αλλά προσπαθούμε αυτό το λίγο που μπορούμε να το καταθέτουμε και να διεκδικούμε ότι μας αναλογεί.

Χθες με την ΑΕΚ ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε αυτό που μας αναλογεί».

Για το αν ο Παναιτωλικός μπορεί να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη: «Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ άτοπο να το πω αυτό. Για να ανέβεις κάπου πρέπει να πηγαίνεις βήμα-βήμα και σκαλοπάτι -σκαλοπάτι. Δεν γίναμε μια μέρα ξαφνικά μεγάλη ομάδα. Είμαστε ένας σπουδαίος οργανισμός, προσπαθούμε να εξελισσόμαστε μέσα από την δουλειά και να διεκδικούμε ότι μπορούμε περισσότερο».

Για τον Λουτσέσκου και τις δηλώσεις που έκανε μετά την αναμέτρηση στη Λιβαδειά: «Έχει δίκιο ο Λουτσέσκου, μια ομάδα θέλει τον χρόνο της.

 Είναι μέσα στους στόχους του ο ΠΑΟΚ, από την Ευρώπη έχει βγει λίγο εκτός, όμως φέτος δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Χτες θα βρισκόταν σε μειονεκτική θέση αν ο Λεβαδειακός έβαζε το πέναλτι. Δεν πρέπει να είμαστε λιγόψυχοι. Το πράγμα θέλει υπομονή και πίστη. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, όχι με μηχανές.

Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, όπως και οι υπόλοιπες μεγάλες».

Για τον Άρη και αν μπορεί να ανέβει στην 4άδα του πρωταθλήματος: «Ο Άρης έχει πολύ καλό υλικό, είναι πολύ ανταγωνιστικός. Γιατί όχι!

Για την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναικός: «Δεν υπάρχει μια συνέπεια, ότι αφορά το προφίλ του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται ο προπονητής. Επίσης αυτό εχει να κάνει με το πάνω- κάτω στα αποτελέσματα. 

Σίγουρα έχει σπουδαίο υλικό, ειδικά μεσοεπιθετικά. Είναι θέμα χρόνου και έχει τις προϋποθέσεις. Είναι ομάδα που εύχομαι να βρει σύντομα το δρόμο γιατί μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα».

Τέλος, για την απόλυση Μακελελέ και τις συνεχείς αλλαγές στους προπονητές: «Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά για μένα όλα είναι θέμα επιλογών. Πρέπει να έχουμε την υπομονή, να ξέρουμε τι θέλουμε και ανάλογα τι θέλουμε να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Αν δεν συμβαδίζουν οι επιλογές μας, μετά πως θα γίνει... Πρέπει να είμαστε γενικά προσεκτικοί στις επιλογές μας και μετά έχουμε υποχρέωση να τις στηρίζουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.