Πέθανε από ασιτία 4χρονο αγόρι-«Μπαμπά μπορείς να μου δώσεις ψωμί;»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Έφυγε από τη ζωή πριν καν τη γνωρίσει και πέθανε από ασιτία μόλις 4 χρονών. Στη συγκλονιστική ιστορία του 4χρονου αγοριού, σοκάρει το βίντεο που το δείχνει να παρακαλεί τον πατέρα του να του δώσει ένα κομμάτι ψωμί…

Η υπόθεση του θανάτου ενός 4χρονου αγοριού, προκαλεί ανατριχίλα, καθώς πέθανε από ασιτία. Σ’ ένα συγκλονιστικό βίντεο που συντάραξε τους δικαστές, το αγοράκι εμφανίζεται να εκλιπαρεί τον πατέρα του να του δώσει ένα κομμάτι ψωμί για να φάει. Το συγκεκριμένο βίντεο, όπως σημειώθηκε σε δικαστήριο των ΗΠΑ, καταγράφηκε λίγες ημέρες πριν ο 4χρονος, Μπέντζαμιν Κερβέρα, άφησε την τελευταία του πνοή, στις 17 Αυγούστου 2021.

Ο 31χρονος πατέρας του, αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων για τον θάνατο του μικρού από ασιτία. Στο σχετικό βίντεο ο 4χρονος έχει τα χέρια του μπροστά στο στήθος του και ακούγεται να λέει στον πατέρα του: «Μπαμπά, μπαμπά, μπορώ να έχω ένα κομμάτι ψωμί;».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κανάλι KSAT ο 4χρονος παρακαλούσε τον πατέρα του για ψωμί, νερό ή γάλα πριν να του πει «θέλω λίγο ψωμί».

Αυτό πάντως δεν ήταν το μοναδικό βίντεο, αλλά στη δίκη παρουσιάστηκαν ακόμη περίπου 30, τα οποία προήλθαν από το κινητό της μητριάς του και από κάμερες ασφαλείας.

Σε κάποια από αυτά φαίνεται το αγόρι να ψάχνει μέσα στη νύχτα σε ντουλάπια και το ψυγείο για τροφή, ενώ σε άλλο βίντεο είναι εμφανώς χτυπημένος.

Ο ιατροδικαστής κατέθεσε φωτογραφίες για τις οποίες είπε ότι τα τραύματα στο κορμί του αγοριού δεν προήλθαν από τις προσπάθειες του πατέρα του να του κάνει ανάνηψη.

Ο 31χρονος πατέρας, Μπράντον Κερβέρα, αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, είχε κλειδώσει τα ντουλάπια για να μη βρει το παιδί φαγητό.

Σε ένα από τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την πρώην σύζυγό του, ο 31χρονος της έγραψε για τον 4χρονο πως «δεν χρειάζεται να φάει δείπνο».

Οι δικηγόροι του 31χρονου υποστηρίζουν ότι είναι εσφαλμένη η ασιτία ως αιτία θανάτου του παιδιού και κατηγορούν την εισαγγελία για προσπάθεια παραπλάνησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.