Ευρωλίγκα: Με τον Μπράουν και τρεις απουσίες στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός

Δημήτρης Καλαϊτζής02 Οκτωβρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά την απώλεια του Super Cup στη Ρόδο πέταξε για το Βερολίνο ενόψει του αγώνα με την Άλμπα (3/10, 19.45) για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.  

Ο Εργκίν Αταμάν υπολογίζει σε όλες τις μεταγραφές του «τριφυλλιού». Ο Τούρκος τεχνικός των «πρασίνων» είδε τον Λορέντζο Μπράουν να βγάζει μέρος της χθεσινής (1/10) προπόνησης, με τον Αμερικανό γκαρντ να ακολουθεί κανονικά την αποστολή του «τριφυλλιού» για τη γερμανική πρωτεύουσα. Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Αντετοκούνμπο, Μωραΐτης και Σαμοντούροφ.

Κατά την αναχώρηση των «πρασίνων», ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε: «Κλείσαμε την EuroLeague με τίτλο στο Βερολίνο, τώρα ξεκινάμε εκεί. Είμαστε έτοιμοι, φυσικά όλες οι ομάδες είναι δυνατές, ειδικά εκτός έδρας όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες, οπότε πρέπει να παίξουμε καλά».

Για τους κινδύνους που κρύβουν τα ματς με ομάδες του επιπέδου της Άλμπα, είπε: «Ίσως στη βαθμολογία η Άλμπα δεν είναι υποψήφια για τα play off, αλλά δε λέει κάτι γιατί ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, στο πρώτο μισό κάθε ομάδα παλεύει για να πάρει τις νίκες. Τα ρόστερ φυσικά στα χαρτιά είναι διαφορετικά από το παιχνίδια. Είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι, να παίξουμε επιθετικά. Κάθε παιχνίδι είναι επικίνδυνο».

Σχετικά με την κατάσταση της ομάδας του μετά την απώλεια του Stoiximan Super Cup, ανέφερε: «Δεν είχαμε πρόβλημα, πέρσι χάσαμε επίσης το Super Cup. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Έχουμε σεβασμό στον Ολυμπιακό και το ρόστερ τους. Έχουν πολύ καλό ρόστερ, ήταν δύσκολο παιχνίδι, χάσαμε στο τελευταίο λεπτό, κάναμε πολλά λάθη αλλά όλοι είδαν ότι και άλλοι έκαναν λάθη που μας κόστισε τέσσερις πόντους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.