Περκουλίδης για εκλογές ΕΠΣΜ: «Θα είμαστε εκεί»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2023

Αντίστροφα μετράμε για τις εκλογές της ΕΠΣΜ καθώς θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 6 Μαΐου, ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών του 2019.

Ο επικεφαλής της ανανεωτικής κίνησης Χρήστος Περκουλίδης σε τοποθέτηση του για τις εκλογές είπε: «Οι εκλογές των Ενώσεων δεν πρέπει να επισκιάζονται από προσωπικές φιλοδοξίες, πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες.

 Δεν υπάρχουν οι δικοί μας και οι άλλοι. Είτε μας ψηφίζουν είτε όχι, η Ενωση είναι μια οικογένεια. Πρωταρχικό σκοπό πρέπει να έχει την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και σε αυτό πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί παράγοντες. 

Υπάρχουν αυτοί που προσπαθούν για το εμείς και βελτιώνονται και οι άλλοι που αδιαφορούν και τους απασχολεί μόνο το εγώ, δηλαδή το σωματείο τους.

 Αυτοί που θέλουν αξιοκρατία, διαφάνεια, πιστεύοντας στο ευ αγωνίζεσθε και οι άλλοι που προσπαθούν να επωφελούνται κάτω από το τραπέζι.

 50 χρόνια τώρα σχεδόν η ίδια παράταξη, η ίδια τακτική οι ίδιοι σχεδόν παρατρεχάμενοι γύρω από την ΕΠΣΜ. Είναι καιρός να μπουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις ώστε να βελτιώσουμε τις συνθήκες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο». Στη συνέχεια απαντώντας και σε ερώτηση είπε:

 «Οποτε και γίνουν εκλογές εμείς θα είμαστε εκεί.

 Το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τους υποψήφιους συμβούλους για τη διοίκηση της ΕΠΣΜ.

ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.