Περιστέρι: Πώς ο «δράκος» έφαγε το δόλωμα

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2025

Στη σύλληψη του «δράκου» του Περιστερίου, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρά κορίτσια, προχώρησαν οι αστυνομικοί. Πώς ακριβώς έδρασαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ως «δόλωμα» γυναίκα αστυνομικό για να φτάσουν στα ίχνη του. 

Την ύπαρξη του συγκεκριμένου επιδειξία είχε καταγγείλει μια 22χρονη, η οποία είχε μιλήσει για σεξουαλική επίθεση εναντίον της. Μάλιστα, η 22χρονη επέστρεφε στο σπίτι της από τη δουλειά της τα ξημερώματα, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε κάποιος να την παρακολουθεί. Αμέσως, έτρεξε για να γλιτώσει και πρόλαβε να μπει στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Όπως έγινε γνωστό, μετά από τη δική της καταγγελία, φέρεται αυτή να ήταν το τελευταίο θύμα του, καθώς βρέθηκαν και άλλες γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον συγκεκριμένο νεαρό άνδρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε