«Περίπου 2.000 Γερμανοί οπαδοί της Άιντραχτ θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη»

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος του Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, και μίλησε με αφορμή το παιχνίδι της Πέμπτης (5/10) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Πρέπει να προσέξει όλους τους μεσοεπιθετικούς του ΠΑΟΚ η Άιντραχτ. Το θέμα είναι πως η γερμανική ομάδα είναι σε μεταβατική βάση και δεν μπορώ να απαντήσω τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ. Ήταν ομάδα που όσα βάλουμε και όσα φάμε και τώρα έχει καλή άμυνα και δυσκοίλια επίθεση. Μετά το ματς στη Βόλφσμπουργκ ο προπονητής είπε πως θέλει να παίζει πιο επιθετικά, να παίζει με μεγαλύτερο ρίσκο. Συνήθως παίζει με τριάδα στην άμυνα, τα δύο μπακ με τη Βόλφσμπουργκ ήταν αρκετά πίσω και έμοιαζε με πεντάδα πίσω. 

Μετά την αποχώρηση του Μουανί, η Άιντραχτ φαίνεται να έχει ξεμείνει από επιθετικούς. Δεν θέλησε να πάρει καθαρόαιμο επιθετικό, αν και η πώληση του Μουανί έφερε χρήματα στα ταμεία της. O Γκέτσε θέλει προσοχή, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει την ομαδικότητα που έχει ως ομάδα. Αν αλλάξει η προσέγγιση και παίξει πιο ανοιχτά, πιστεύω πως θα το πληρώσει. Θα την βγάλει την αντίδραση η Άιντραχτ, αλλά τα τελευταία χρόνια εκεί που έφτασε μεγάλωσε το ταβάνι και το σύνολο της. Δε νομίζω πως θα είναι πάνω από 2000 κόσμος στη Θεσσαλονίκη, αν και προσπαθούν να βρουν με κάθε τρόπο εισιτήριο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.