Πέρασε στο Final-4 ο ΠΑΟΚ με οκτάρα - Έξαλλοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια!

Metrosport Team07 Απριλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στο Final-4 της Futsal League B', επικρατώντας με 2-8 επί του Κένταυρου, στο πλαίσιο του δεύτερο προημιτελικού. Ο "δικέφαλος" με συνολικό σκορ 13-2 "σφράγισε" το εισιτήριο του για το Final-4 του πρωταθλήματος, εκεί θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Super League.

O ΠΑΟΚ είχε την κυριαρχία και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προσφέροντας όμορφο θέαμα. Ο "δικέφαλος" με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο έκανε το 0-1, στη συνέχεια ο Τζακίδης διαμόρφωσε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2, με διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι "ασπρόμαυροι" ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον ρυθμό. Ο Λιώνης έκανε το 1-3, οι Τζακίδης και Λευκαρίτης πέτυχαν το 1-4 και 1-5, αντίστοιχα. Ο Κένταυρος μείωσε σε 2-5, με τον Χαρπίδη να απαντά κάνοντας το 2-6. Στον χορό των γκολ μπήκε και ο Μαυρίδης, πέτυχε το 2-7, με τον Χαρπίδη να διαμορφώνει το τελικό 2-8.

ΠΑΟΚ (Προπονητής: Λεωνίδας Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Τζακίδης 2, Αμαλίδης, Τσιούχας, Λιώνης 1, Μαυρίδης 1, Αναστασιάδης, Χαρπίδης 2, Αναστασόπουλος, Καρακώστας, Παπαδόπουλος 1, Λευκαρίτης 1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του ''δικεφάλου'' ξέσπασαν σε έξαλλου πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια γιορτάζοντας για την μεγάλη αυτή πρόκριση. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.