Πέρασε ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου χωρίς απώλειες από την έδρα του Θριάμβου Παρθενίου

Χρήστος Λιάπης21 Απριλίου 2024

Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που είχε ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου επικράτησε του Θριάμβου Παρθενίου με 1-2

Πήρε το τρίποντο από μια δύσκολη έδρα ο ΑΟΚ και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, παρέμεινε στη δεύτερη θέση καθώς μειονεκτεί στην ισοβαθμία με τον ΑΣ Νεάπολης.

Καλύτερα ξεκίνησαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι χωρίς να έχουν το βαθμολογικό άγχος που είχαν οι αντίπαλοι τους και είχαν δύο καλές φάσεις για να ανοίξουν το σκορ αλλά το γκολ το πέτυχαν οι παίκτες του κ. Κακογλου στην πρώτη ουσιαστική φάση προς την εστία του ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ... Συγκεκριμένα μετά από καλοχτυπημένο σουτ φάουλ του Υψηλού για τον ΑΟΚ η μπάλα έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων τον Πολατιδη ο οποίος απέκρουσε ενστικτωδώς. Η μπάλα ήρθε μπροστά στον στόπερ Καλαϊτζίδη και αυτός με πλασέ από κοντά έκανε το 0--1 στο 12’. Γρήγορη απάντηση είχαμε για τον ΘΡΙΑΜΒΟ όταν σε χέρι αμυντικού του ΑΟΚ ο διαιτητής έδωσε αμέσως το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 18’ ο Σταμάτης ξεγελώντας τον Χαμαλιδη και ισοφαρίζοντας σε 1--1.

Από εκεί και έπειτα και οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις να προηγηθούν αλλά το καταφέραν οι του ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ στο 39’ με τον Μανώλη Ζήση να κάνει το 1--2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες πάλι έπαιζαν ανοιχτά οι μεν γηπεδούχοι για να ισοφαρίσουν οι δε φιλοξενούμενοι για να πετύχουν ένα τρίτο γκολ που θα τους διασφάλιζε το τρίποντο.

Παρά τις πολύ καλές φάσεις που είχαν εκατέρωθεν οι δύο ομάδες έμεινε το 1--2 με μεγάλη νικήτρια την ομάδα του Αγίου Αθανασίου.

Από το 60’ και μετά η ομάδα του ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του αρχηγού της Χαριζανη με δεύτερη κίτρινη.

Σ.Μ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.