Πέρασε από το Άιμπροξ ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Ιουλίου 2023

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρβάλιο, ο οποίος σκόραρε δις, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Σκωτία, κερδίζοντας με 3-1 τη Ρέιντζερς σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. 

Στα του αγώνα, οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Φορτούνη στο 44΄. 

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταβερνιέ (52΄). Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά, καθώς η ομάδα του Μαρτίνεθ ανέκτησε το προβάδισμά της. Ο Καμαρά έκανε την μακρινή μπαλιά, ο Μασούρας βρήκε με κεφαλιά τον Ελ Αραμπί στην μικρή περιοχή, με τον Μαροκινό φορ να μην μπορεί με διπλή προσπάθεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάτι το οποίο έκανε ο ερχόμενος σαν «τρέιλερ», Καρβάλιο.

Η συνέχεια βρήκε την Ρέιντζερς να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να απειλεί με την ισοφάριση, όμως ο Πασχαλάκης έδειξε  την κλάση του σταματώντας δις τα επικίνδυνα σουτ του Σίμα, για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα και τρίτο...χτύπημα από την ελληνική ομάδα. Ο Ροντινέι με ωραία ενέργεια βρήκε τον Καρβάλιο, ο οποίος με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 1-3. 

Οι συνθέσεις:

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΡόρι (46' ΜακΛάφλιν (62' Γιλμάζ), Τάβερνιερ, Σούταρ, Ντέιβις (46' Ιφέκο), Μπάρισιτς (62' Σακάλα), Ντόουελ (62' Λούντστραμ, Ράσκιν (74' Ματόντο), Κάντγουελ (81' Ράις), Λάμερς (81' Λόβλεϊς), Σίμα (74' Χάτζι), Ντέσερς 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Κίνι (66' Ραμόν), Ρέτσος, Ντόι (89' Μπα), Ροντινέι, Μαντί Καμαρά (66' Μπουχαλάκης), Ιμπόρα, Καρβάλιο (81' Αγκιμπού Καμαρά), Φορτούνης (66' Μπιελ), Μασούρας (81 Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (66' Βρουσάι)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.