Πέρασε από το Αγρίνιο με σούπερ Μπερνάρ ο Παναθηναϊκός

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2023

Έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Μπερνάρ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα εύκολο πέρασμα από το Αγρίνιο επικρατώντας με 5-0 του Παναιτωλικού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από ωραία κάθετη του Μαντσίνι στον Χουάνκαρ, αυτός έκανε το γύρισμα από τα αριστερά στον Μπερνάρ και εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και αναζητούσε και δεύτερο γκολ. Ευτύχησε να το βρει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπερνάρ. Ο Παλάσιος προσπάθησε να γεμίσει από τα δεξιά αλλά από τις κόντρες ο Ιωαννίδης έγινε αποδέκτης της μπάλς. Ο Έλληνας επιθετικός έστρωσε στον Μπερνάρ με τακουνάκι και αυτός με δυνατό σουτ σκόραρε για το 2-0. 

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς βρήκαν και τρίτο γκολ όταν Μπερνάρ εκτέλεσε χαμηλά το φάουλ, το τείχος άνοιξε και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του Καπίνο. Αυτό ήταν και το τρίτο τέρμα του έμπειρου άσου στο παιχνίδι. Το «τριφύλλι» συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί φάσεις. 

Στο 86ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τέταρτη φορά με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάγκνουσον διαμόρφωσε το τελικό 5-0. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.