Πένθος στους Μιλγουόκι Μπακς: Πέθανε ο 2χρονος εγγονός του Έιντριαν Γκρίφιν

Metrosport Team25 Ιουλίου 2023

Σοκ στην οικογένεια των Μπακς, καθώς πέθανε ο 2χρονος εγγονός του προπονητή της ομάδας, Έιντριαν Γκρίφιν, αφού ο πατέρας του παιδιού το βρήκε να μην αντιδρά νωρίτερα την ίδια μέρα.

Ο Τζέις Ντ. Γκρίφιν από την Ουρμπάνα του Ιλινόις, άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο στις 10:40 π.μ. στο νοσοκομείο Carle Foundation, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας Champaign, Ντουέιν Νόρθραπ. Το γραφείο του ιατροδικαστή είπε ότι οι προκαταρκτικές αναφορές από τη νεκροψία που διενεργήθηκε τη Δευτέρα δεν έδειξαν στοιχεία για τραύμα ή κακoμεταχείριση.

«Αυτή τη στιγμή, ο θάνατος του Τζέις Ντ. Γκρίφιν φαίνεται να οφείλεται σε φυσικά αίτια εν αναμονή πρόσθετων εξετάσεων και τελικών αποτελεσμάτων νεκροψίας», ανέφερε ο Νόρθραπ σε δήλωση.

Από την πλευρά του ο Έιντριαν Γκρίφιν είπε σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Μπακς: «Ο εγγονός μου ο Τζέις ήταν πολύ ξεχωριστός για μένα και την οικογένειά μου και ο θάνατός του είναι μια οδυνηρή τραγωδία που θα γίνεται αισθητή για πάντα. Εκτιμώ που σέβεστε τη θλίψη και την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.