Πενταετές συμβόλαιο ο Ζαμόρα και το 60% στον Αρη

Γιώργος Στράντζαλης10 Ιουλίου 2023

Οπως συνηθίζει να λέει και ο λαός… «καλώς τονε κι ας άργησε» υπό την έννοια ότι ο Αλβαρο Ζαμόρα επρόκειτο να έρθει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση από τον περασμένο Γενάρη αλλά η μεταγραφή του στον Αρη ολοκληρώθηκε αυτό το καλοκαίρι καθώς αποδείχθηκε ότι τόσος χρόνος χρειάστηκε για να βρεθεί η σωστή φόρμουλα.

Πρόσφατα, ο δημοσιογράφος (σ. σ. Κάρλος Χιμένεθ) αποκάλυψε την επανέναρξη των συζητήσεων του Αρη με την Σαπρίσα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αλβαρο Ζαμόρα έπειτα από το ναυάγιο του περασμένη Γενάρη. Ο ίδιος προχώρησε στην αποκάλυψη της οριστικής συμφωνίας – για να ακολουθήσει η σχετική επιβεβαίωση από τον Αρη – για να ακολουθήσει νέο tweet σχετικά με τις λεπτομέρειες αυτής. 

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν μπει σε λεπτομέρειες, σύμφωνα όμως με τον Χιμένεθ, το σημείο κλειδί ήταν η διατήρηση υψηλού ποσοστού στην ομάδα του κι έτσι αυτή η συμφωνία μάλλον οδηγεί στο συμπέρασμα της συνιδιοκτησίας με σχεδόν ίδιο ποσοστό δικαιωμάτων. «Η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών το οποίο θα υπογράψει στον Αρη. Ο Αρης απέκτησε το 60% των δικαιωμάτων του Ζαμόρα και η Σαπρίσα διατηρεί το 40% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη. Σύμφωνα με πηγές από τη Σαπρίσα, οι διαπραγματεύσεις που έγιναν από τον Άνχελ Καταλίνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Τζόναθαν Ντεάρτε ήταν καταλυτικές για την τελική συμφωνία και τελικώς οδήγησαν σε αυτή», ανέφερε.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια συμφωνία η οποία θυμίζει εν πολλοίς αυτή που είχε γίνει για τον Λούις Πάλμα καθώς τότε ο Αρης είχε αποκτήσει έναν ποσοστό της τάξεως (περίπου) του 70% αφήνοντας το υπόλοιπο στην ομάδα του (Ντεπορτίβο Βίντα) αλλά και στην εταιρία εκπροσώπησής του. Κι έτσι μένει πλέον η επίσημη ανακοίνωση αλλά και η ενημέρωση για την ημερομηνία άφιξης του παίκτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.