Πέλκας: «Να πετύχουμε όλοι μαζί επιτυχίες» - Τι είπε για τα νέα παιδιά της Εθνικής

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2024

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να κάνει το 2/2 στο Nations League με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της, επικρατώντας με 2-0 της Ιρλανδίας εκτός έδρας. Ανάμεσα, λοιπόν, στους ποδοσφαιριστές που μοιράστηκαν τα συναισθήματά και τις σκέψεις τους μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν και ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο Έλληνας διεθνής που αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στους Ιρλανδούς, μίλησε για νέα φιλοσοφία της Εθνικής, τις μεγάλες δυνατότητές της για βελτίωση και τη σημασία σε αυτό το στάδιο να έρχονται αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, για την νέα εικόνα της Εθνικής: «Έχουμε πολλά ακόμη να βγάλουμε, γιατί είναι καινούργιος τρόπος παιχνιδιού. Έχουμε μία καινούργια φιλοσοφία, την οποία πρέπει να βγάλουμε σε σύντομο χρόνο στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις όχι μόνο να παίζεις ποδόσφαιρο, αλλά και να παίρνεις τα αποτελέσματα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, πήραμε τους έξι βαθμούς και θα είμαστε καλύτεροι».

Παράλληλα, για το πώς βλέπει τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα, όπως ο Τζόλης ή ο Ζαφείρης, τόνισε πως: «Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ, φαίνεται ότι έχουν ταλέντο, ξεχωρίζουν στις ομάδες που αγωνίζονται. Έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, είναι το μέλλον της Εθνικής, γιατί τα παιδιά βλέπουν, όταν έρχονται, και εμάς που αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ήταν πριν από μερικά χρόνια, σε μία μεγάλη διοργάνωση. Οπότε είμαι χαρούμενος, γιατί είχα κάποια παιδιά και πιο μικρά όταν ήμουν στην Ελλάδα. Να πετύχουν τους στόχους της και στην Εθνική, γιατί τους έχει ανάγκη και να πετύχουμε όλοι μαζί επιτυχίες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.