Πελεκίδης: «Αφιερώνουμε την κούπα στα αετόπουλα»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2023

«Ασπρόμαυρη» βάφτηκε η πρώτη κούπα στο χάντμπολ γυναικών, καθώς ο ΠΑΟΚ επικράτησε 19-17 της Νέας Ιωνίας στον τελικό του Σούπερ Καπ που διεξήχθη στην Κοζάνη. Ο προπονητής του Δικεφάλου, Δημήτρης Πελεκίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για την επιτυχία του συλλόγου. 

''Ήταν το πρώτο Σούπερ Καπ που γίνεται για το γυναικείο χάντμπολ και είναι το πρώτο για τον ΠΑΟΚ οπότε αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενους. Τον τίτλο τον αφιερώνουμε στα αετόπουλα που έφυγαν από τη ζωή. 

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς μας ανεβάζει ψυχολογικά. Το χθεσινό ματς ήταν έντονο και κλειστό και πρωταγωνίστριες ήταν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων. 

Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την απόδοσή μας παρά το γεγονός ότι ήμασταν πίσω στο σκορ με τρία τέρματα και καταφέραμε να γυρίσουμε τούμπα την κατάσταση και να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Ο ΠΑΟΚ στα δύσκολα κάνει αυτό που πρέπει για να κατακτά τίτλους. 

Η αντίπαλος ομάδα διαμαρτυρήθηκε για τις διαιτητικές αποφάσεις αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Δεν γίνεται όταν χάνεται ένας τίτλος να τα ρίχνουμε όλα στη διαιτησία. 

Η διαφορά μας είναι στο γήπεδο κι αυτό φαίνεται και ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ότι θέλει. Τώρα, ρίχνουμε το βάρος μας στο Πρωτάθλημα και θέλουμε στο τέλος της σεζόν να έχουμε κατακτήσει τα πάντα''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.