Πειραιάς: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την εκτέλεση Τούρκων σε σούπερ μάρκετ

Metrosport Team15 Ιουνίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο από το καρτέρι θανάτου που έστησε το απόγευμα της Παρασκευής (14/6) στα δυο θύματά του ένας Κούρδος εκτελεστής έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του newsit.gr, αμέσως μετά το άγριο φονικό, απλοί πολίτες και εργαζόμενου του σούπερ μάρκετ αντικρίζουν με τρόμο του άψυχο σώμα του Τούρκου, που έπεσε νεκρός από τα πυρά.  

Μάλιστα καταστηματάρχης της περιοχή αποκάλυψε ότι λίγη πριν τη μαφιόζικου τύπου εκτέλεση ο Κούρδος δράστης παρακολουθούσε τις κινήσεις των δύο θυμάτων του, παραμένοντας καθισμένος σε μια είσοδο πολυκατοικίας.

Ο δράστης φέρεται να είπε σε μια εργαζόμενη διπλανής επιχείρησης ότι περίμενε κάποιους φίλους του, ζητώντας μια καρέκλα για να κάτσει, προκειμένου να μη τραβά τα βλέμματα.

Το χρονικό της εκτέλεσης

Μόλις τα δυο θύματα τουρκικής καταγωγής μπήκαν στο σουπερμάρκετ και κατευθύνθηκαν προς το μανάβικ, ο εκτελεστής τους ακολούθησε και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ.  

«Εδώ ήμασταν, δεν ακούστηκε κάποιος πυροβολισμός. Λογικά το όπλο ήταν μικρού διαμετρήματος, κανένας δεν τον είδε την ώρα που έφυγε απλά ακούσαμε τους εργαζόμενους μέσα από το σουπερμάρκετ να βγαίνουν και να φωνάζουν σε πανικό “ένα ασθενοφόρο, αστυνομία, έπεσαν πυροβολισμοί”. 

Ήταν σε κατάσταση σοκ. Πας να πάρεις γάλα και ξαφνικά φεύγουν σφαίρες γύρω σου. Δεν έχει ξαναγίνει πιστεύω κάτι τέτοιο σε σουπερμάρκετ, είναι εξωφρενικό. Μέχρι να καταλάβουμε τι έχει γίνει και για μας ήταν σοκαριστικό. Ο ένας ήταν μπρούμυτα κάτω ακίνητος, ο άλλος ανάσκελα και μίλαγε στο τηλέφωνο. Λένε ότι έτρεχε με το όπλο στο χέρι. Ο κακός χαμός εδώ. Παρασκευή απόγευμα», ανέφερε εργαζόμενος.

Την ίδια ώρα, εξετάζεται από τις αρχές εάν το σπίτι των δύο Τούρκων βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση, και πιο συγκεκριμένα λιγότερο από 100 μέτρα, από το σουπερμάρκετ της γειτονιάς του Πειραιά, όπου έγιναν αιματηρός στόχος του Κούρδου εκτελεστή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.