Πέγκυ Ζήνα: Τραγουδάει σε τσιγγάνικο γλέντι στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2024

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους με την Πέγκυ Ζήνα, με τίτλο «Νύχτα μου Μάγισσα», που περιλαμβάνεται στο soundtrack της νέας σειράς των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στον Alpha «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Η «Νύχτα Μου Μάγισσα» σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Αφροδίτης Μάνου είναι το πρώτο τραγούδι του soundtrack, που κυκλοφορεί από την Panik Records που ανέβηκε στο YouTube.

Δείτε το music video:

Το soundtrack περιλαμβάνει 14 συνολικά τραγούδια διαφορετικού είδους και ύφους, τα οποία ερμηνεύουν, με τη σειρά των επεισοδίων οι Πέγκυ Ζήνα, Μπάμπης Τσέρτος, Κατερίνα Λιόλιου, Josephine, Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Μακρόπουλος, Πέτρος Ιακωβίδης και Γιώργος Λιβάνης, οι οποίοι εμφανίζονται και στη σειρά, ενώ τραγούδια του soundtrack ερμηνεύουν και οι πρωταγωνιστές της.

Τα music videos των τραγουδιών αποκαλύπτονται στο YouTube κάθε Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι.

«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», η σειρά των σειρών, έρχεται σύντομα στον Alpha. Ολόκληρη η σύγχρονη ελληνική τηλεόραση σε μία κωμωδία, με μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών και σπαρταριστές ατάκες που θα αφήσουν εποχή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.