Πέγκας: «Με προσέγγισαν Ζέρβας - Αγγελούδης για σύμπραξη»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2023

Για την εκλογική μάχη της προηγούμενης Κυριακής αλλά και τον δεύτερο γύρο αυτής, με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Στέλιο Αγγελούδη να διεκδικούν τον Δήμο Θεσσαλονίκης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Σπύρος Πέγκας, με τον πρόεδρο της παράταξης, «Θεσσαλονίκη για Όλους», να αναφέρει ότι του έχει γίνει ''κρούση'' και από τους δύο υποψήφιους για σύμπραξη στη δεύτερη Κυριακή.

Αρχικά για τα δικά του προγνωστικά ενόψει της δεύτερης εκλογικής διαμάχης: «Η θέση μου είναι πολύ λεπτή αυτή τη στιγμή, εμείς δεν καθοδηγούμε τον κόσμο και ο κόσμος δεν μπορεί να καθοδηγηθεί για το τι να ψηφίσει, είναι πολύ μεικτό το κοινό που ήρθε και ψήφισε. Είναι πολύ κρίσιμη η ομάδα των ανθρώπων που θα έρθουν να ψηφίσουν και πρόκειται για ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα».

Για το αν επικοινώνησε κάποιος μαζί του ώστε να συνεργαστούν: «Και οι δύο πλευρές επικοινώνησαν μαζί μας, αλλά εγώ εμμένω στη θέση μου και τη στάση της παράταξης μας, μας πλησίασε και ο κ. Ζέρβας και ο κ. Αγγελούδης για να συμπράξουμε».

Για τον Γιάννη Μπουτάρη: «Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αναγνώριση για το έργο του, εγώ τον συμβουλευόμουν και θα συνεχίσω να τον συμβουλεύομαι, είναι μία προσωπικότητα από μόνος του».

Ενώ για το πως διαχειρίστηκε την μη εκλογή του: «Η πολιτική έχει νίκες και ήττες, υπάρχει μία στεναχώρια , δεν φταίει μόνο ο δέκτης αλλά και ο πομπός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.