Παύλος Φύσσας: Σήμερα (18/9) η μεγάλη αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο ΚερατσίνιΟι εκδηλώσεις στη μνήμη του κορυφώνονται σήμερα (18/9) με μεγάλη αντιφασιστική πορεία που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο μνημείο του στη Λεωφόρο Παύλου Φύσσα.

Κορυφώνονται σήμερα, Τετάρτη (18/9) οι εκδηλώσεις μνήμης του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη, έντεκα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική οργάνωση της «Χρυσής Αυγής».

Στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι (στη Λεωφόρο Παύλου Φύσσα 60) και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Μάντρα Μπλόκου της Κοκκινιάς.

Στη συγκέντρωση και την πορεία καλεί και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Με εντολή της ΕΛΑΣ οι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» θα κλείσουν στις 15:30 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Χιλιάδες κόσμου στην αντιφασιστική συναυλία

Το βράδυ της Τρίτης (17/9) χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στην αντιφασιστική συναυλία του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος KillahP Φύσσας».

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο χώρο των πρώην Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα και παρευρέθηκε ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της ΕΠ Αττικής και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κερατσινίου – Δραπετσώνας όπως και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, Μάρκος Μπεκρής.

Στην αντιφασιστική συναυλία συμμετείχαν οι: Lef Kay on dex, Unveil the Sense, Μάγδα Βαρούχα, Fundracar, Κοινοί Θνητοί, Δημήτρης Μυστακίδης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Λόγος Τιμής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.