Παύλος Δερμιτζάκης: «Στο 70% της απόδοσης της η ομάδα»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024


Στο 70% της επιθυμητής απόδοσης έχει φτάσει η ΑΕΛ σύμφωνα με τον προπονητή της Παύλο Δερμιτζάκη και πλέον υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι πανέτοιμη στην έναρξη του Πρωταθλήματος.

Το Σάββατο η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι καθώς θα αντιμετωπίσει για το κύπελλο τη Θύελλα Κατσικά και όπως επισήμανε ο Παύλος Δερμιτζάκης η ομάδα του σέβεται τον κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζει.

Ο Κρητικός δεν θα είναι έτοιμος, ο Σάρατα θα υπολογίζεται στις αρχές Οκτωβρίου ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιόχανσον στον αγώνα κυπέλλου.

Στον Ολυμπιακό ο Αβραμούλης

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Αβραμoύλης ο οποίος υπέγραψε με το συγκρότημα του Πειραιά τριετές συμβόλαιο συνεργασίας

Τέθηκε  σε ισχύ εκπτωτικό πρόγραμμα πώλησης εισιτηρίων διαρκείας ειδικά στοχευμένο για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του Νομού Λάρισας με τίτλο «ΑΕΛ & Επιχειρησιακά προνόμια».

Στο εν λόγω πρόγραμμα δίδονται πακέτα εισιτηρίων διαρκείας για αγορά στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, προσφέροντας ως δωρεάν παροχή από αυτές σε στελέχη ή εργαζόμενους μια θέση στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.