Παυλίδης: «Σπουδαία νίκη, αλλά η βραδιά ήταν ιδιαίτερη για τον Τζορτζ»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Η Εθνική ομάδα πέτυχε μια ιστορική νίκη επί της Αγγλίας και μάλιστα μέσα στο Γουέμπλεϊ για το Nations League, στη σκιά του αιφνίδιου θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Εθνική ομάδα, Βαγγέλης Παυλίδης, σκόρερ των δύο γκολ της Ελλάδας επί των «Τριών Λιονταριών» υπογράμμισε πως οι διεθνείς έπαιξαν και τα έδωσαν όλα για τον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης μίλησε στο αγγλικό ITV μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Αγγλίας σχολιάζοντας: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς, λόγω του Τζορτζ, και τα δώσαμε όλα γι' αυτόν και την οικογένεια του. Είναι σπουδαία νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι τα συναισθήματα, ότι είμαστε άνθρωποι και ήταν ιδιαίτερη βραδιά κυρίως λόγω του Τζορτζ».

Ερωτηθείς για το πόσο η ομάδα είχε στο μυαλό της τον Τζορτζ Μπάλντοκ, τόνισε: «Πολύ. Από χθες το βράδυ που μάθαμε τι συνέβη, ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές για εμάς, γιατί ο Τζορτζ ήταν μέλος της ομάδας. Ήταν ένα σπουδαίο παιδί, είχαμε περάσει πολύ καιρό μαζί. Είπαμε μεταξύ μας ότι πρέπει να παίξουμε γι' αυτόν, δεν έχει σημασία το σκορ, θέλαμε να παίξουμε γι' αυτόν και να τα δώσουμε όλα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.