Παυλίδης: «Κάναμε κατάθεση ψυχής για τον Γιώργο»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Για το παιχνίδι της Κυριακής (13/10) κόντρα στην Ιρλανδία και την κατάθεση ψυχής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ουέμπλεϊ και την ιστορική νίκη απέναντι στην Αγγλία μίλησε ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του θριάμβου της «γαλανόλευκης» στο Ουέμπλεϊ δεν παρέλειψε, φυσικά, να σημειώσει τη συναισθηματική φόρτιση που προκάλεσε σε όλη την ομάδα το σοκ του αδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Όλο το διήμερο ήταν πάνω κάτω σε συναισθήματα. Και αρνητικά και θετικά. Ήταν πολύ δύσκολο για όλη την ομάδα και την Ελλάδα. Είμαστε επαγγελματίες και έπρεπε να παίξουμε τον αγώνα. Έπρεπε να καταθέσουμε τη ψυχή μας για να παίξουμε για αυτόν και την οικογένειά του. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και μέσα μας χαρήκαμε γιατί την κάναμε για τον Γιώργο. Δεν ξέραμε και εμείς το τι νιώθαμε. Τόσο δύσκολα ήταν. Είναι δύσκολο το να βάλουμε όλα τα κομμάτια σε μία σειρά», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Για την επικείμενη κόντρα με την Ιρλανδία σημείωσε: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει αθλητικούς παίκτες και τα δίνει όλα. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε το ίδιο και αύριο για να εξαργυρώσουμε τη νίκη στην Αγγλία. Όλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα. Έχουμε 3-4 πολύ καλούς επιθετικούς. Έχουμε ποικιλία παικτών σε πολλές θέσεις και για αυτό δείχνουμε τόσο καλό πρόσωπο».

Για τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το «Καραϊσκάκης» υπογράμμισε: «Το πιο σημαντικό είναι τα γεμάτα γήπεδα. Ο κόσμος 'διψάει' για μία μεγάλη διοργάνωση. Ελπίζουμε ο κόσμος να καταλαβαίνει πώς δίνουμε τα πάντα. Όποτε γεμίζει τα γήπεδα ήταν δύσκολο για τις μεγάλες ομάδες να πάρουν αποτέλεσμα με εμάς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.