Παυλάκος: «Πέρσι τερματίσαμε τρίτοι, φέτος θέλουμε το κάτι παραπάνω»

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παυλάκος, με τον Γενικό διευθυντή του Μακεδονικού να μιλάει για τους στόχους της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν.

Αρχικά ανέφερε για τον Φώτη Παντεκίδη: «Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει, είναι ένα παιδί που ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, έχει αναπτυχθεί εκεί. Είχαμε συμφωνήσει μαζί και μετά ενδιαφέρθηκε ο Ηρακλής, ωστόσο το παιδί τήρησε τη συμφωνία μας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Φέτος θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από πέρσι, πάμε για μία πορεία καλύτερη από περσινή, το καλοκαίρι όλοι παίρνουν πρωτάθλημα, πέρσι τερματίσαμε τρίτοι, φέτος θέλουμε το κάτι παραπάνω».

Ο Γιώργος Παυλάκος πρόσθεσε: 

«Καλύτερος προπονητής, πρώτος σκόρερ και καλύτερος τερματοφύλακας πέρσι ήταν του Μακεδονικού, αυτό κάτι λέει. Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο με τον προπονητή, Στέλιο Μαλεζά, συνδυάζοντας νιάτα και εμπειρία».

Κλείνοντας, ο κ. Παυλάκος σημείωσε: 

«Υπάρχει ένα παιδί ο Βασίλης Σαββίδης, ο οποίος είναι ο πιο παλιός της ακαδημίας, είναι 17 ετών και έχει κληθεί στην ΑΕΚ για δοκιμαστικό, ενώ έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας για τα επόμενα τρία χρόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.