Πάβιτσιτς : «Με εμπιστεύτηκε ο Παλίκουτσα, έτοιμος όταν πρέπει»

Γιώργος Στράντζαλης27 Ιουνίου 2023

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ήταν από τα νέα πρόσωπα του ρόστερ στο διάστημα της μίνι προετοιμασίας στο Ισραήλ και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Τερζή στα δύο φιλικά με την Μακάμπι. Ο 28χρονος μέσος ήρθε στον Αρη με τις “ευλογίες” του Ρόμπερτ Παλίκουτσα ο οποίος τον είχε τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του στο Πρωτάθλημα της Κροατίας.

 Μιλώντας στη “Μ”, προτού η αποστολή μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Ισραήλ, ο Πάβιτσιτς αναφέρθηκε στη σχέση του με τον τεχνικό διευθυντή του Αρη και δήλωσε βέβαιος ότι ο ίδιος, όπως και η ομαδα, θα είναι έτοιμος για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε έναν μήνα από σήμερα.

«Είμαι εδώ μόλις μία εβδομάδα και ήδη νιώθω όμορφα. Έχω πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις από τους συμπαίκτες μου και το σταφ. Τα αποτελέσματα με την Μακάμπι δεν έχουν σημασία, σημασία έχει να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθουν τα επίσημα», ενώ για την αγωνιστική κατάσταση του ίδιου είπε, «μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς θα είμαι έτοιμος. 

Στο 4-3-3 παίζω ως εσωτερικός μέσος, αυτή είναι η θέση μου. Ο κόσμος να ξέρει ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου και εύχομαι να πετύχουμε κάτι σπουδαίο». Και έκανε αναφορά στον Ρόμπερτ Παλίκουτσα αλλά και την πρώτη συνεργασία που είχε στη μεσαία γραμμή, στα φιλικά με την Μακάμπι, με τον Νταρίντα. «Ο Ρόμπερτ (σσ Παλίκουτσα) με ήξερε από τη Ριέκα, με πιστεύει και για αυτό με έφερε.

Μιλάμε την ίδια γλώσσα, γνωριζόμαστε και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ. Με τον ‘Βλάντι’ (σσ Νταρίντα) μπορούμε να παίξουμε μαζί. Είναι σπουδαίος παίκτης με μεγάλη καριέρα. Δεν θα έχουμε πρόβλημα να προσαρμοστούμε. Θα τα καταφέρουμε μία χαρά και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.