Πάτρα: Αμετανόητος ο πατέρας του 15χρονου - «Η φύση του φταίει, εγώ είμαι άντρας...»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Αμετανόητος παραμένει ο πατέρας του 15χρονου, που έπεσε θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού επειδή αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, σημειώνοντας ότι για όλα φταίει η... φύση του γιου του.

Την ώρα που η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση του αποτρόπαιου περιστατικού, ο πατέρας του 15χρονου μίλησε στο «Πρωινό», προχωρώντας σε αδιανόητες δηλώσεις που θα συζητηθούν, καθώς επί της ουσίας ρίχνει ακέραιη την ευθύνη στο θύμα της επίθεσης.

Μάλιστα, ο δράστης και πατέρας του 15χρονου κάνει λόγο για ψέματα και μια... παρεξήγηση που είχε με τον γιο του, σημειώνοντας ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος που τσακώθηκαν.

«Εμείς τσακωθήκαμε για άλλο λόγο. Του είπα ότι, λοιπόν, δεν μπορείς στο σπίτι, να βγαίνει και να μπαίνει ό,τι ώρα θέλει, ειδικά βραδινές ώρες. Αυτός είχε μπλέξει με κάτι παρέες… Αν ίσχυαν αυτά και είχαν γίνει τέτοια πράγματα, τόσο σοβαρά, εγώ θα έπρεπε να ήμουν φυλακή, τώρα, αυτή την στιγμή. Εγώ είμαι έξω και απολαμβάνω το μπανάκι μου σήμερα στη θάλασσα. Πώς θα μπορούσα εγώ να είχα κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί μου και να βγαίνω έξω και να κάνω αυτά τα πράγματα.

Μετά το περιστατικό δεν μίλησα με τον γιο μου, προσπάθησα να μιλήσω, δεν τον αφήνουν να μου μιλήσει, δεν τον αφήνουν! Και ο γιος μου τώρα δεν θέλει, ενώ του είπα να έρθει στο σπίτι, δεν τον αφήνουν να γυρίσει σπίτι μην τον κακοποιήσω ξανά. Δεν ξέρω από εκεί και πέρα, τι θα γίνει… Από το 2019 τον πάω σε ψυχολόγο. Αν θα βλέπατε το παιδί, θα καταλαβαίνατε, μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Όμως παρόλα αυτά, εγώ το παιδί μου το πήγαινα στις αρμόδιες Υπηρεσίες, μήπως μπορέσω και το σώσω. Όμως, δυστυχώς, το φέρω και βαρέως, δεν μπόρεσα να τα καταφέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, ο γιος του είχε αρκετά προβλήματα στο σχολίου, καθώς του έκαναν bullying, ενώ κι ο ίδιος είχε οδηγηθεί αρκετές φορές στον διευθυντή.

«Ακόμα δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι, στο λέω εγώ. Λέει ότι είναι, είναι. Ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι, δεν έχει σεξουαλική ζωή το παιδί ακόμα για να ξέρουμε ακόμα αν είναι αυτό ή όχι. Δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι, αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι. Δεν με πείραξε εμένα αυτό, δεν τσακωθήκαμε στην πλατεία εμείς γι’ αυτό το λόγο. 

Εμείς μαλώσαμε στο σπίτι για το λόγο ότι ήρθε από μια παρέα μέσα στη νύχτα και ήθελε να ξαναπάει πάλι σε άλλη παρέα. Του έκανα παρατήρηση, του λέω ότι, εδώ είναι σπίτι, έχεις αδέλφια, έχεις οικογένεια, δεν μπορείς να βγαίνεις και να μπαίνεις όποτε θες. Ε, και τότε έγινε έκρηξη. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα να ξέρεις, γιατί όλα αυτά θα αποδειχθούν στο δικαστήριο», είπε ο πατέρας του 15χρονου.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο γιος του ήταν αυτός που του επιτέθηκε, υποστηρίζοντας ότι όλα είνα «μια σκευωρία της πρώην γυναίκας του», επιμένοντας ότι είναι «άντρας με ήθος και τιμή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.