Πατουλίδου: «Ο Γιάννης έχει πιο ελληνική ψυχή απ' όλους μας»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο χρυσή Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου, μιλώντας για τους δύο σημαιοφόρους της Ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Γιάννη Αντετοκούνμπο και στέλνοντας τις θερμότερες ευχές της για ελληνικές διακρίσεις. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Με το καλό να νιώσουν αυτά τα παιδιά  την ανατριχίλα μπαίνοντας μέσα στο στάδιο και τον αγωνιστικό χώρο.

Η Αντιγόνη με τα όσα έχει πετύχει δείχνει φιλότιμο και απουσία μιζέριας. Θεωρώ ότι με όλη της την παρουσία την κέρδισε την θέση της σημαιοφόρου. Κανείς δεν την πιστεύετε, μόνο η ψυχούλα της και 5 άνθρωποι που είναι δίπλα της. Και όμως έχει καταφέρει όλα αυτά!

Για τον Γιάννη δεν σοκαρίστηκα, έχει πιο ελληνική ψυχή απ΄όλους μας. Διδάσκουν τις αξίες αυτά τα δύο παιδιά, είναι ακριβοδίκαια και πρέπει να τα χειροκροτήσουμε. Θα τα δω και ήδη από τώρα βουρκώνω, πρέπει να δείξουμε σεβασμό. 

Εύχομαι να ολοκληρωθούν καλά οι αγώνες ώστε τα παιδιά μας να κάνουνε και πάλι περήφανους. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!»

Παράλληλα, έκανε και ένα σύντομο σχόλιο για τον πρόσφατο αγώνα της στις ευρωπαϊκές εκλογές, κατακρίνοντας το τεράστιο ποσοστό αποχής: «Με αυτή την αποχή δεν έχεις δικαίωμα να απαιτείς... όχι. Εγώ δεν έκλεισα ποτέ το γραφείο δέκα χρόνια, για να δώσω λύση σε όποιον μπορώ. Και η αποχή δεν είναι αντίσταση!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.