Πατουλίδου: «Δεν είναι δυνατόν να μην ισορροπήσουμε μια γραμμή μετρό»

Metrosport Team26 Μαΐου 2020

Έργα έχουν γίνει στην πόλη και μακάρι να γίνει και το μετρό σύμφωνα με όσα είπε η Βούλα Πατουλίδου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ενώ αναρωτήθηκε πως γίνεται να έχουν τρυπήσει όλη την Αθήνα και εδώ να μην μπορούν να ισορροπήσουν μια γραμμή. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα έργα στην πόλη: «Παλεύουμε για τα έργα εδώ και έξι χρόνια. Έργα μικρά και μεγάλα γίνονται. Έχουμε συμπεριλάβει μέσα στο έργο αυτό το δυτικό παραλιακό μέτωπο. Η προηγούμενη θητεία είχε δρομολογήσει να υπάρχουν πράσινα παντού, το δυτικό παραλιακό μέτωπο και ένα στόλος αυτοκινήτων και δεν είναι και λίγα. Μεγάλο έργο δεν είναι το στρατόπεδο του Παύλου Μελά ή η ασφάλεια του Καλοχωρίου; Το μετρό είναι ένα μεγάλο έργο και μακάρι να γίνει. Δεν είναι δυνατόν να έχουν τρυπήσει όλη την Αθήνα και εμείς να μην μπορούμε να ισορροπήσουμε τη μία γραμμή».

Για το τι της έκανε εντύπωση από την συνάντηση με Μητσοτάκη:«  Έθεσα το θέμα σχετικά με τον κορωνοϊό και τα ταξίδια των παιδιών. Υπάρχουν κάποιοι γονείς που έμειναν άνεργοι, είχαν ξεράνει το παξιμάδι για να πάνε διακοπές και τα χρήματα δεν τα παίρνουν πίσω. Αυτό το έθεσα και θα πρέπει να το δούμε. Είναι ένα πρόβλημα». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.