Η απουσία του Μαγκομέντ Οζντόεφ από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ… κινητοποίησε τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης που έψαχναν, άγνωστο γιατί (ίσως λόγω κάποιας λανθασμένης μετάφρασης ελληνικού ρεπορτάζ), αν υπάρχει ποινή φυλάκισης για τον έμπειρο μέσο και τους άλλους εμπλεκόμενους στην ποινική δίωξη από τπν Εισαγγελέα.
Πάνω σε αυτή την λογική, η ιστοσελίδα «sport-express» αναζήτησε πληροφορίες από τον πατέρα του παίκτη που έδωσε μία μικρή συνέντευξη. «Μιλήσαμε με τον Μαγκομέντ πριν λίγες μέρες για την τιμωρία του και τώρα ετοιμάζεται για τα επόμενα παιχνίδια που έχει μπροστά του. Του είπα αστειευόμενος πως είναι μια ευκαιρία να ξεκουραστεί, ότι αυτή η ποινή δεν είναι κάτι σπουδαίο. Συμβαίνουν τέτοια πράγματα», δήλωσε αρχικά ο Μουσταφά Οζντόεφ και στην συνέχεια πρόσθεσε:
«Για το αν αντιμετωπίζει φυλάκιση; Δεν μου είπε ούτε μια λέξη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μου είπε πως δεν υπήρχε κανένας καβγάς, κανείς δεν χτύπησε κανέναν, απλώς έσπρωχνε ο ένας τον άλλον. Αυτό που περιέγραψε και αυτό που κατάλαβα ήταν ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ υπερασπίστηκαν τον προπονητή τους».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube