Πατέρας μικρού Γιαννάκη: «Το μότο του είναι «90 λεπτά αντίπαλοι, μια ζωή φίλοι»

Metrosport Team30 Μαΐου 2024

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης είναι σίγουρα ένα πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση στην ιστορική κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό, παρότι, ως γνωστό, είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ.



Ο πατέρας του μικρού φιλάθλου που ταξίδεψε στην Αθήνα για να δει στη σπουδαία αναμέτρηση, μίλησε στην ΕΡΤ για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε μαζί με τον γιό του αλλά και την αγάπη που δέχθηκε από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που του έδωσαν να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο πανηγυρίζοντας μαζί τους.

«Το χάρηκε. Το ήθελε. Το έζησε», δήλωσε ο πατέρας του μικρού αγοριού που παρά τις κινητικές του δυσκολίες έχει παρευρεθεί σε αρκετές αθλητικές αναμετρήσεις φέρνοντας γούρι στις ομάδες που υποστηρίζει κάθε φορά.

«Από την ώρα που ξεκινήσαμε από το ξενοδοχείο μέχρι που φτάσαμε στο γήπεδο, ο Γιάννης ήταν σε μια υπερένταση γιατί περίμενε να το ζήσει αυτό» δήλωσε. Για το μήνυμα που θέλει να περάσει ο γιος του με την παρουσία τους σε αγώνες είπε χαρακτηριστικά: «Το μήνυμα που στέλνει είναι η συμπερίληψη και μετά, το βασικότερο όλων, τον σεβασμό προς τον οποιονδήποτε άνθρωπο που παρακολουθεί το ποδόσφαιρο».

Μάλιστα, όπως είπε ο πατέρας του Γιαννάκη, «όλοι είμαστε για 90 λεπτά αντίπαλοι αλλά για μια ζωή φίλοι. Αυτό είναι το μότο που έχει υιοθετήσει ο Γιάννης».

Μιλώντας για το πώς βρέθηκε στο γήπεδο ο ίδιος και το παιδί αποκάλυψε ότι παρακολούθησαν τον τελικό προσκεκλημένοι του κ. Μαρινάκη, προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος έμαθε ότι είχε ευχηθεί στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κώστα Τζολάκη, μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, να κατακτήσουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.