Πατέρας Μιχάλη: «Πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου, να βρεθεί ο δολοφόνος»

Metrosport Team09 Αυγούστου 2023

Απαρηγόρητοι είναι οι γονεις του Μιχαλη που δολοφονήθηκε το βραδυ της Δευτερας στην Νεα Φιλαδελφεια.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου οικογένεια θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Μιχάλη.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Μιχ'αλη μιλώντας στο Σταρ τόνισε πως ολόκληρη η Ελευσίνα πενθεί και πως δεν πρέπει να ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στο Star: «H μαμά είναι με τα φάρμακα και θα συνεχίσει την αγωγή στο νοσοκομείο και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας. Η μαμά του μου είπε πως δεν θα ξαναδούμε το παιδί μας στο σπίτι, το κράτος μάς έφαγε το παιδί, δεν πήρε μέτρα, ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Αυτοί δολοφόνησαν τον Μιχάλη μας.

Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα, είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς, έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω».

Ο δήμαρχος της περιοχής, Αργύρης Οικονόμου με δηλώσεις του τόνισε: «Σήμερα, η Ελευσίνα θρηνεί ένα δικό της παιδί. Ο Μιχάλης, φίλος της ΑΕΚ, είναι ένα ακόμα θύμα της οπαδικής βίας. Ένα νέο παιδί, που πήγε να δει την ομάδα του και δε γύρισε ποτέ στο σπίτι του. Ο φανατισμός και η βία δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα. Καμία θέση στην κοινωνία. Καλό ταξίδι, Μιχάλη. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς και τους οικείους του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.