Πατέρας έβαλε φωτιά και έκαψε τα τρία από τα επτά παιδιά του!

Παναγιώτα Απέργη07 Ιουλίου 2024

Σε τραγωδία μετατράπηκε πυρκαγιά που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (7/7) σε σπίτι στο Σίδνεϊ, με τον πατέρα της οικογένειας να συλλαμβάνεται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε ακίνητο στο Λέιλορ Παρκ, μόλις 35 χιλιόμετρα από το κέντρο του Σίδνεϊ, όπου διαμένει μια οικογένεια με 7 παιδιά.

Μόλις βρέθηκαν στο σημείο οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν δυο αγοράκια, ηλικίας 2 και 4 ετών, ενώ μια 10χρονη εντοπίστηκε νεκρό στο εσωτερικό του σπιτού.

Κατά πληροφορίες, ο 28χρονος πατέρας των τριών παιδιών, ο οποίος εμπόδισε αστυνομικούς και πυροσβέστες να μπουν στο σπίτι, συνελήφθη και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για εγκαύματα σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται υπό αυστηρή φρούρηση.

Μάλιστα, ο 28χρονος φέρεται να είναι παλαιός γνώριμος στις υπηρεσίες επιβολής της τάξης της Νέας Νότιας Ουαλίας.

«Σε αυτό το στάδιο, πράγματι φαίνεται ότι ο 29χρονος ευθύνεται για τους θανάτους των μικρών παιδιών, οι ζωές των οποίων αφαιρέθηκαν με τραγικό τρόπο», ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, κάνοντας λόγο για ανθρωποκτονία κατά συρροή συνδεόμενη με ενδοοικογενειακές διαφορές.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι άλλα τέσσερα παιδιά, 6 έως 11 ετών, νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, μαζί με την 29χρονη μητέρα τους, που εισήχθη στο νοσοκομείο διότι εισέπνευσε καπνό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.