Πάτερ Χρήστος: Ο χορός, η νόσος εκφυλισμού μυών και η καθοριστική βοήθειά του

Metrosport Team08 Μαΐου 2023

Για τον χορό του σε παρουσίαση παραμυθιών στην Έκθεση Βιβλίου και για την κοινωνική του ευαισθητοποίηση μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Πάτερ Χρήστος. «Τραγουδούσαμε. Ηταν εκδήλωση ειδικού σκοπού από αυτές που είναι καλό να βοηθάμε. Ήταν για νόσο που εκφυλίζονται οι μυς του παιδιού.

Αυτό το παιδί με την βοήθεια όλων μας, ενώ οι θεραπείες τελειώνουν μέχρι τα 15 είναι, πλέον, στα 28 και είναι φοιτητής. Η μητέρα του έκανε τα παραμύθια της ζωής του γιου της και ένα ήταν αφιερωμένο σε εμένα για την προσπάθεια που έκανα και γι' αυτό και για τα υπόλοιπα παιδιά. Ο παπάς σηκώθηκε και έκανε μία... γυροβολιά, το χαρήκαμε και έχει ο Θεός. Αξίζει να δίνουμε την καρδιά μας» σημείωσε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το συμβάν με τον δράστη σήμερα (8/5) το πρωί στη Θεσσαλονίκη, που πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα, ο οποίος πείστηκε από έναν παπά να παραδοθεί:

«Δεν το είχα μάθει και με συγκινεί. Οι παπάδες πρέπει να έχουν ανοιχτή την αγκαλιά τους οποιαδήποτε στιγμή. Ας κάνουμε και τέτοια πράγματα για να ανεβάσουμε την κοινωνία, την αγάπη και την ανθρωπιά. Δεν αξίζει να είμαστε απέναντι στον άλλον. Το επόμενο βήμα είναι να βοηθήσουμε αυτό το παιδί να βρει τον ίσιο δρόμο.»

Τέλος, για τον τελικό κυπέλλου δήλωσε: «Αντε ντε... Ο ΠΑΟΚτσής το θέλει όσο τίποτα άλλο, ας το πάρει, όμως, εκείνος που θα παίξει καλύτερα.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.