Πατέλης: «Υπομονή, δεν πρέπει να ανακατευτούμε στο έργο του κ. Μονεμβασιώτη»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2024

Ο δικηγόρος, Θεόφιλος Πατέλης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την αλλαγή σελίδας στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή με την άφιξη του κ. Μονεμβασιώτη. «Είναι μία αλλαγή σελίδας. Ο κόσμος περίμενε εναγωνίως την έλευση του κ. Μονεμβασιώτη. Το θέμα δεν είναι το χρήμα, αλλά ότι ξέρει από ποδόσφαιρο. Στον Ηρακλή έχουμε καεί από προέδρους, αλλά ο κ. Μονεμβασιώτης γνωρίζει και νομίζω ότι μπορεί να επιστρέψει τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο κόσμος είναι εκστασιασμένος και σιγά σιγά ο κ. Μονεμβασιώτης θα καταλάβει την δυναμική του. Η έλευσή του συνοδεύεται από τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αναμέναμε αυτή την στιγμή εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον, από την ώρα που ο κ. Ευγενίου φάνηκε ότι δεν μπορεί παραπάνω. Πάλι καλά, πάντως, που μαζί του υπήρξε μία συνέχεια και δεν διαλύθηκε η ομάδα».

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν πρέπει να ανακατευτούμε στο έργο του, κανένας δεν πρέπει να κριτικάρει τις κινήσεις και τις μεταγραφές. Έχει και δικά του άτομα και πρέπει να έχουμε υπομονή. Σίγουρα θα υπάρξουν και καλές και κακές στιγμές, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει γκρίνια γιατί πήρε τον έναν και δεν πήρε τον άλλον. Πάντα υπάρχει αυτή η κριτική. Πρέπει να τον αφήσουμε να κάνει αυτό που ξέρει. Σίγουρα έχει τις λύσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.