Πάσχα: Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες – Ποιοι προορισμοί αγγίζουν το 100%

Metrosport Team21 Απριλίου 2024

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απέμειναν για την έλευση της μεγάλης εορτής του Πάσχα και ήδη οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών καταλυμάτων εργάζονται πυρετωδώς ενόψει της αύξησης της τουριστικής κίνησης που αναμένεται.

 Το γεγονός πως φέτος το Πάσχα πλησιάζει πιο κοντά στο καλοκαίρι, αλλά και οι περισσότερες ημέρες αργίας ελέω Πρωτομαγιάς έχει τονώσει το ενδιαφέρον του κόσμου που επιθυμεί να ταξιδέψει.

 Σύμφωνα με τον Νίκο Χουντρή, εκπρόσωπο της ψηφιακής πλατφόρμας web-greece.gr, όσοι θέλουν να κάνουν το Πάσχα σε έναν από τους γνωστούς προορισμούς θα πρέπει να βιαστούν καθώς η πληρότητα αγγίζει σχεδόν το 100%.

Μιλώντας για τους δημοφιλέστερους προορισμούς τόνισε ότι «η Καλαμάτα έχει πληρότητα αυτή τη στιγμή είναι στο 90% και οι τιμές ξεκινούν από 90 ευρώ το δίκλινο».

 Για όσους επιλέξουν την Κέρκυρα που αγγίζει σε πληρότητες το 100% το κόστος για ένα δίκλινο δωμάτιο ξεκινάει από 90 ευρώ ενώ άλλα 95 ευρώ θα χρειαστεί να πληρώσει για το αυτοκίνητο στο πλοίο, μαζί με τα εισιτήρια για δύο άτομα.

 Ένας ακόμη κοντινός ταξιδιωτικός προορισμός στην Αθήνα είναι το Ναύπλιο που έχει πληρότητα 95% και οι τιμές για δωμάτια πλησιάζουν τα 100 ευρώ.

 Για όλους όσοι επιλέξουν να πάνε σε ένα νησί, όπως η Πάρος που έχει πληρότητα 71%, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς το κόστος μετακίνησης για δύο άτομα με ακτοπλοϊκά εισιτήρια και αυτοκίνητο πλησιάζει τα 450 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.