Πασσαλής: «Γίνονται πράγματα χωρίς λογική στον Άρη»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2023

Για την ευρωπαϊκή πορεία των ομάδων και την κατάσταση στην ομάδα του Άρη μίλησε ο βετεράνος άσος, Πέτρος Πασσαλής, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

«Τα αποτελέσματα των ομάδων έδειξαν ότι γίνεται κάτι καλό. Δεν ήμασταν έτοιμοι να βρεθούμε στο Champions League αλλά κάναμε ένα βήμα. Ο Άρης ήταν καλός με τη Ντιναμό. Όμως, γίνονται κάποια πράγματα που δεν μπορώ να εξηγήσω. 

Έρχεται τεχνικός διευθυντής και φεύγει. Μέσα σε δύο μήνες δεν μας κάνει η επιλογή του Τερζή. Δεν ξέρω αν θα πήγαινε καλύτερα αλλά μέσα σε δυο μήνες τον αλλάζεις; Δεν ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει. Έγιναν πολλές αλλαγές, ποιοι τις έκαναν; Ποιος επιλέγει τους παίκτες; Γίνονται πράγματα που δεν έχουν λογική. Ξυπνάμε το πρωί και λέμε τι θα κάνουμε; Θα διώξουμε τον Ρουπ. 

Τα κενά ήταν γνωστά από την αρχή. Έπρεπε να φτάσουμε 31 Αυγούστου για να έρθουν παίκτες; Ήταν γνωστό ότι θα έφευγε ο Πάλμα. Δεν θα έπρεπε να έχει έτοιμη την επόμενη μέρα; Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν αποδείξει τίποτα. Δεν υπάρχει πλάνο», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.