Πασσαλής για τα ταλέντα: «Έτσι δεν θα έχουν απλά μία αναλαμπή»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2023

Για την προσαρμογή του Μιχάλη Παναγίδη στον Άρη αλλά και τη γενικότερη συνταγή της... επιτυχίας που πρέπει να έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Πέτρος Πασσαλής , σημειώνοντας πως χρειάζεται πίστη, υπομονή και σκληρή δουλειά.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε εποχές και ευκαιρίες, για τον νεαρό είναι νωρίς να κριθεί τώρα αλλά όπως σε αυτόν όπως και στα υπόλοιπα νεαρά παιδιά χρειάζεται χρόνος και στήριξη για να μην αποτελέσουν μία αναλαμπή και να έχουν διάρκεια. Θα πρέπει το μυαλό τους να είναι στο κεφάλι τους , να είναι προσγειωμένα ώστε να μην αποτελούν απλά μία αναφορά στο μέλλον, αυτόν δεν έχει να κάνει με τον Παναγίδη, αλλά με όλους τους ποδοσφαιριστές που ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα».

Προσθέτοντας : «Το να έχεις διάθεση να θυσιάσεις πράγματα και η διάρκεια, αυτά καθιερώνουν έναν ποδοσφαιριστή. Υπάρχει η φιλοσοφία του προπονητή και η φιλοσοφία της διοίκησης, δεν υπάρχει συνταγή για την επιτυχία, θα έλεγα πως πρέπει να είναι μία συνειδητή επιλογή που θέλει διάρκεια, υπομονή και πείσμα».

Ενώ υπογράμμισε : «Ακόμα και αν καταφέρεις να αγωνιστείς, ζητούμενο είναι και το πως θα φτιάξεις μετέπειτα τη ζωή σου, εξαρτάται και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά και από τον περίγυρο του εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Είναι σημαντικό αυτό γιατί για πολλούς η ζωή ξεκινάει στα 35 ενώ για τους ποδοσφαιριστές τότε τελειώνει μία καριέρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.