ΠΑΣΟΚ: Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση - Ποιοι δηλώνουν «παρών» για τον προεδρικό θώκο

Metrosport Team30 Ιουνίου 2024

Τα χαρτιά τους ανοίγουν σήμερα (30/6) κατά τη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές, με την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη να αμφισβητείται ανοικτά εδώ και αρκετές μέρες.

Ο στόχος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να ακολουθήσει πιστά το καταστατικό και να στήσει κάλπες στα τέλη του 2025 φαίνεται πως δεν θα ευωδοθεί, καθώς οι πιέσεις ήταν τόσο έντονες που οδηγούν τον Νίκο Ανδρουλάκη να δεχθεί την άμεση προσφυγή στη βάση.

Μεταξύ των προσώπου που θα ανακοινώσουν και επισήμως την υποψηφιότητά τους μετά την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη είναι ο Χάρης Δούκας και ο Παύλος Γερουλάνος, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να δηλώνει εγγυητής της ενότητας του κόμματος.

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Αθηναίων έχει ζητήσει να στηθούν οι κάλπες για την εκλογή ηγεσίας σε δύο γύρους, στις 3 και 10 Νοεμβρίου, με συμπαραστάτη του τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος έχει ευρεία απήχηση στο κόμμα.

Παράλληλα, στραμμένα είναι τα βλέμματα στους  Μιχάλη Κατρίνη, Μιλένα Αποστολάκη, Παύλο Χρηστίδη και Νάντια Γιαννακοπούλου που δεν έχουν χαριστεί στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.