ΠΑΣΟΚ: Ποια πρόσωπα θα αξιοποιήσει ο Ανδρουλάκης-Η συνάντηση με Μητσοτάκη!

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ο μεγάλος νικητής στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ανανέωσε τη θητεία του με την εκλογική βάση του Κινήματος δείχνοντας πως δικαίως από την αρχή έως το τέλος ήταν το απόλυτο φαβορί.

Παρά το γεγονός, ότι το κόμμα μπήκε σε διαδικασία αλλαγής για αρκετούς μήνες, ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να παραμένει στον προεδρικό θώκο. Ο Χάρης Δούκας δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα ούτε στον δήμο Αθηναίων, στον οποίο πριν από έναν χρόνο εκλέχθηκε δήμαρχος, με τον Ανδρουλάκη να συγκεντρώνει στην Περιφέρεια Αττικής 60,39% και τον Χάρη Δούκα να είναι στο 39,61%.

Τετ α τετ με Μητσοτάκη!

Το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega, Livenews, αναφέρει ότι μπορεί και την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει τετ α τετ μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Μητσοτάκη. Με τη σκιά των υποκλοπών να πλανάται πάνω από τη συνάντηση των δύο ανδρών ξεκαθαρίζεται ότι πρόκειται να είναι ένα θεσμικό τετ α τετ, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος.

Restart Ανδρουλάκη

Όσο για τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές;

Τραπέζι στρατηγικής, πρωινός καφές, λίφτινγκ στην κοινοβουλευτική ομάδα και δημιουργία σκιώδης κυβέρνησης. Στα σχέδια του Νίκου Ανδρουλάκη – σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ – είναι η διεξαγωγή δύο συνεδρίων την άνοιξη: ένα πολιτικό κι ένα οργανωτικό και 13 περιφερειακά συνέδρια.

Τι γίνεται με τις αλλαγές

Ο Παύλος Γερουλάνος το πιο πιθανό είναι να κρατήσει τα Οικονομικά, αλλά με αναβαθμισμένο ρόλο. Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Στεφανία Μουρελάτου και Παύλος Χρηστίδης επίσης θα αξιοποιηθούν.

Ενώ τα νέα πρόσωπα που κι αυτά οδεύουν προς αξιοποίηση στο επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη είναι οι: Κώστας Τσουκαλάς, Λευτέρης Καρχιμάκης, Όλγα Μαρκογιαννάκη και Βαγγέλης Τσόγκας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.