ΠΑΣΟΚ: Οι νέες αποδόσεις για την «κόντρα» Ανδρουλάκη-Δούκα

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και ο Χάρης Δούκας θα «κονταροχτυπηθούν» την επόμενη Κυριακή (13/10) στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος, οι οποίες θα αναδείξουν τον επόμενο αρχηγό της παράταξης.

«Καθαρός» νικητής του α' γύρου της προηγούμενης Κυριακής ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό της τάξης του 29,64%, ενώ ο Χάρης Δούκας επικράτησε στο «νήμα» του κ. Γερουλάνου με 850 ψήφους, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Όσον αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις της Novibet, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει απόδοση 1,50 για να βγει νικητής στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών, ενώ ο κ. Δούκας με τη σειρά του, έχει απόδοση 2,50.

Οι αποδόσεις στον πρώτο γύρο για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Όσον αφορά στις αποδόσεις της Novibet για τον πρώτο γύρο, και εδώ ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν φαβορί για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ με απόδοση 2,15, ακολουθούμενος από τον Χάρη Δούκα (2,40), την Άννα Διαμαντοπούλου (3,30) και τον Παύλο Γερουλάνο.

Όσον αφορά το ζευγάρι του β' γύρου, και εδώ το δίδυμο Ανδρουλάκης - Δούκας ήταν φαβορί με απόδοση 1,55. Αν Ανδρουλάκης και Γερουλάνος βρεθούν στον δεύτερο γύρο, θα πληρώσουν 3,90, ενώ το δίδυμο Ανδρουλάκης - Διαμαντοπούλου έχει απόδοση 4,00.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.