ΠΑΣΟΚ: Κούρσα για δύο οι εκλογές για νέο πρόεδρο-Τι δείχνουν οι στοιχηματικές

Αχίλλειος Έξαρχος05 Οκτωβρίου 2024

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή (6/10) τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του κινήματος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο Κυριακή (6/10) ο α' γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ με «φόντο» την ανάδειξη νέου προέδρου.

Όπως είναι γνωστό υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος είναι ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και οι Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου, οι οποίοι διεκδικούν την αναρρίχηση στον προεδρικό θώκο.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, δύο είναι οι υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν, αυτή του νυν προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και του Δημάρχου Αθηναίων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποδόσεις γνωστής στοιχηματικής εταιρείας, αναμένεται μεγάλη «μάχη» για την πρωτιά, αφού τόσο η νίκη Ανδρουλάκη όσο και η νίκη Δούκα δίνει το ίδιο ποσοστό, 2.35 για την ακρίβεια.

Ακολουθούν ως μεγάλα αουτσάιντερ οι Παύλος Γερουλάνος με 4.00 και η Άννα Διαμαντοπούλου με 5.00, ενώ πολύ πιο πίσω βρίσκονται οι Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου με πολύ λιγότερες πιθανότητες.

Συγκεκριμένα, ενδεχόμενη νίκη του Μιχάλη Κατρίνη «πληρώνει» σε απόδοση 250.00, ενώ αυτή της Νάντιας Γιαννακοπούλου σε απόδοση 500.00.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.