ΠΑΣΟΚ: «Κλειδώνει» το debate Ανδρουλάκη-Δούκα - Το «αγκάθι» της Εθνικής Ελλάδας

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

«Κλειδώνει», όπως όλα δείχνουν, η διεξαγωγή του debate ανάμεσα στους δύο υποψηφίους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ενόψει του καθοριστικού β’ γύρου της Κυριακής (13/10).

 Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας συμφώνησαν για τους όρους της «τηλεμαχίας» και το μόνο που απομένει είναι ο ορισμός ημερομηνίας.

 Το debate θα φιλοξενηθεί, όπως και το πρώτο μεταξύ των έξι υποψηφίων στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και θα γίνει στα τέλη της εβδομάδας, Πέμπτη (10/10) ή Παρασκευή (11/10).

Τα δύο «αγκάθια» και η... Εθνική

 Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως έστω και στην ύστατη ώρα δεν λείπουν και τα «αγκάθια», τα οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ματαίωση του debate.

 Το πρώτο εξ αυτών είναι η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη την Παρασκευή (11/10) στη Θεσσαλονίκη.

 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσει να αλλάξει το πρόγραμμά του και να πραγματοποιήσει την ομιλία του νωρίτερα, ώστε να επιστρέψει το βράδυ της Παρασκευής (11/10) στην Αθήνα για το debate.

 Σε διαφορετική περίπτωση, φαντάζει ως μονόδρομος η διεξαγωγή του debate την Πέμπτη (10/10), ημερομηνία, όμως, που δεν θέλει καμία από τις δύο πλευρές, καθώς το βράδυ της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Εθνικής με την Αγγλία στο Ουέμπλεϊ για το Nations League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.