ΠΑΣΟΚ: Απόψε το μεγάλο debate των 6 υποψηφίων προέδρων

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

Αντίστροφα μετρά ο χρόνια το μεγάλο debate των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα μεταδοθεί απόψε από τη συχνότητα της ΕΡΤ, με τους 6 πολιτικούς να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την επόμενη μέρα του κόμματος.

Οι 6 υποψήφιοι θα βρεθούν στις 21:00 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, για να απαντήσουν σε συνολικά 36 ερωτήσεις των δημοσιογράφων Απόστολου Μαγγηριάδη και Γιώργου Κουβαρά, προκειμένου να αναπτύσσουν τις θέσεις τους για μείζονα ζητήματα, αλλά και για το όραμά τους για το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, οι δύο δημοσιογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά 6 follow up ερωτήσεων, καθεμιά εκ των οποίων δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15’’ και κάθε απάντηση τα 30’’.

Κάθε υποψήφιος θα έχει τη δυνατότητα πέντε φορές υποβολής ερωτήσεων, τοποθέτησης, αλλά και σχολίου σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα, με την υποβληθείσα ερώτηση να μη ξεπερνά τα 30’’. 

Την ίδια χρονική διάρκεια θα πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις, ενώ η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με τελική τοποθέτηση κάθε πολιτικού, χρονικής διάρκειας έως 90’’.

Ποιες είναι οι 6 θεματικές ενότητες

Όπως έγινε γνωστό, οι 6 υποψήφιοι συμφώνησαν να αναπτύξουν τις θέσεις τους στις θεματικές ενότητες.

  • Οικονομία-Ανάπτυξη
  • Κοινωνικό κράτος-Νέα γενιά-Δημογραφικό
  • Εξωτερική πολιτική-Άμυνα- Ευρωπαϊκή Ένωση
  • Κράτος-Θεσμοί-Αυτοδιοίκηση
  • Κλιματική κρίση-Πολιτική προστασία-Ενεργειακή μετάβαση
  • ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

Υπενθυμίζεται ότι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθούν στις 6 Οκτωβρίου, με δεύτερο γύρο στις 13 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.