Πασιαλής: «Με εκνεύρισε ο Πάλμα στο φιλικό, ήταν αλλού το μυαλό του»

Metrosport Team11 Ιουλίου 2023

«Ή θα συνεχίσει να παίζει στον Άρη, αλλιώς στο καλό και να μας γράφει», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Νίκος Πασιαλής για τον Πάλμα.

«Προσωπικά εμένα με εκνεύρισε στο φιλικό ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948. Ήταν αλλού το μυαλό του. Ή θα συνεχίσει να παίζει στον Άρη, αλλιώς στο καλό και να μας γράφει. Ήταν πολύ νευρικός με τους συμπαίκτες του και ατομιστής. Τώρα, έρχεται και ο Κάρλσον και δεν ξέρω τι θα γίνει με το μέλλον του Πάλμα στον Άρη» είπε ο Νίκος Πασιαλής για τον Πάλμα.

Σχολιάζοντας την εικόνα του Άρη στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, είπε: «Οι καινούργιοι παίκτες έπαιξαν ένα ημίχρονο και ήταν το πρώτο ματς του Άρη που είδα για φέτος το καλοκαίρι. Συμπέρασμα δεν μπορώ να βγάλω αυτή τη στιγμή αν δεν δω την ομάδα σε 2-3 συνεχόμενα παιχνίδια. Έδειξαν καλά στοιχεία οι Σαβέιρο, Φεράρι και Μενέντεζ. Ο Φεράρι δεν είναι Πίρσμαν. Δεν είδαμε τον Ματαρίτα. Από εκεί και πέρα ο Άρης πονάει στη θέση του φορ. Ενώ λέγαμε πέρυσι βρήκαμε τον Γκρέι και λύσαμε το πρόβλημά μας στην επίθεση έγινε το αντίθετο. Ο Γκρέι δεν μας έδειξε τον ποδοσφαιριστή που ξέρουμε. Σίγουρα, ο Άρης πρέπει να αποκτήσει επιθετικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.