Πασχαλάκης: «Θα ήθελα να σβήσω την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2024

Συνέντευξη στο περιοδικό ''OK'' , παραχώρησε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε γεγονότα εκτός ποδοσφαίρου τα οποία του έχουν στοιχίσει, όπως ο θάνατος του πατέρα του όπως λέει, «Ξαφνικά έπρεπε να γίνω εγώ ο άντρας του σπιτιού».

Ποιο είναι το τελευταίο μάθημα ζωής που πήρες;

«Παλιότερα είχα την τάση να βάζω τον εαυτό μου πολύ πίσω, έδινα βαρύτητα στους υπόλοιπους και δεν είχα χρόνο για μένα. Αυτό είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου, όταν βλέπω ότι είναι καλά οι γύρω μου, είμαι καλά κι εγώ. Η ικανοποίησή μου ήταν να βλέπω χαρούμενο το περιβάλλον μου. Αν αυτό γίνεται όμως συνέχεια, εσύ μένεις πίσω. Τώρα δίνω περισσότερο χρόνο στον Αλέξανδρο και μπορώ να εξελίσσομαι».

Αυτό που ένιωθες λογικά έχει τη ρίζα του στην παιδική σου ηλικία.

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο η απώλεια του πατέρα μου στα 10 μου χρόνια. Ξαφνικά έπρεπε να γίνω εγώ ο άντρας του σπιτιού, ένιωσα την ευθύνη ότι πρέπει να φροντίσω εγώ ώστε να είναι καλά όλοι γύρω μου. Κουβαλούσα ένα μεγάλο βάρος μέσα μου».

Σε ρώτησα πριν ποια στιγμή θα ήθελες να ξαναζήσεις. Υπάρχει στιγμή που θα ήθελες να σβήσεις;

«Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου. Από την άλλη, αυτή η σκληραγώγηση από μικρή ηλικία με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Δεν θέλω να είμαι άδικος με τη ζωή, και ας μου έφερε κάποιες φορές δύσκολα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.