Πασαλιμάνι: Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ και οι φόβοι για νέο κύκλο αίματος (vid)

Metrosport Team16 Ιουνίου 2024

Με ιδιαίτερη ανησυχία διερευνά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Κούρδων, τουρκικής υπηκοότητας, στο Πασαλιμάνι η ΕΛΑΣ, με τους φόβους για νέο κύκλο αίματος στην Αθήνα να πολλαπλασιάζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος δράστης της επίθεσης, που σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ, ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα ασύλου.

Ένα από τα σενάριο που διερευνά η ΕΛΑΣ, φέρεται να είναι το ενδεχόμενο δράστες και θύματα να είχαν διαφορές στη χώρα τους, ενώ δεν αποκλείεται η υπόθεση να σχετίζεται με δολοφονία που είχε λάβει χώρα στην Τουρκία, καθώς ο 23χρονος υποστήριξε ότι τα δυο θύματα είχαν επιτεθεί σε συγγενικό του πρόσωπο.

Κι όλα αυτά την ώρα που οι Αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρό τους παλιά σχετικά περιστατικά στην Αττική, με ενδεικτικότερα αυτό του Σεπτεμβρίου του 2021, όταν δύο Κούρδοι δέχθηκαν επίθεση από επαγγελματία εκτελεστή και πάλι στο Πασαλιμάνι. 

Ένα μήνα αργότερα, δύο ένοπλοι προσέγγισαν πολυτελή κατοικία Airbnb στην Ανάβυσσο και πυροβόλησαν τρεις Κούρδους που κάθονταν στο μπαλκόνι, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2023 στη Λούτσα, δολοφονήθηκαν με 60 σφαίρες μέσα σε αυτοκίνητο έξι άντρες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.