Πασαλίδης: «Πολύ λαμπρό το μέλλον για την Καλλιθέα-Η ΑΕΚ μας δυσκόλεψε περισσότερο»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός της Athens Kallithea, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, μιλώντας για τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει κάνει η νεοφώτιστη ομάδα της Super League 1, απέναντι σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, ενώ μίλησε γενικότερα και για το μέλλον της ομάδας του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5:

 «Είμαι τραυματίας, είναι περαστικό θα περάσει. Σε μια φάση έπεσα άτσαλα και χτύπησα στην κλείδα. Θέλει περίπου ένα μήνα, αλλά θα περάσει», είπε αρχικά για τον χθεσινό τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας του, Καλλιθέας: «Έχουμε το πλάνο μας, σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο. Έχουμε κάποια χαρακτηριστικά, παίζουμε δυνατά και κυνηγάμε κάθε παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει αρκετά καλύτερα βάση βαθμών, αλλά είναι θέμα χρόνου. Σίγουρα παίζει ρόλο και το πρόγραμμα αλλά πιστεύω πως μπορούσαμε να έχουμε αρκετούς βαθμούς παραπάνω».

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τις μεγάλες ομάδες και κατάφεραν να τους κόψουν βαθμούς: «Νομίζω πως το σημαντικό είναι το πάθος, που έχουμε για κάθε παιχνίδι, όλοι οι παίκτες. Έχουμε πολύ καλό κλίμα όλη η ομάδα, αλλά και στα αποδυτήρια αλλά και με το προπονητικό τιμ. Έχουμε καταλάβει το πλάνο του προπονητή, που σίγουρα θέλαμε λίγο χρόνο. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει καλό κλίμα, και ένα πλάνο του προπονητή, που αυτό υπάρχει σίγουρα. Πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά, το μέλλον για την ομάδα είναι πολύ λαμπρό. Σε όλα τα παιχνίδια θέλει ο αντίπαλος τον απαραίτητο σεβασμό. Από εκεί και πέρα, αν είμαστε σε καλή ημέρα, μπορούμε να χτυπήσουμε όλους τους αντιπάλους».

Για το αν θα έχει συνέχεια η πολύ καλή πορεία της Καλλιθέας«Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι συγκυρία. Έχουμε να δώσουμε πολλά, πρώτα από όλα στους εαυτούς μας, γιατί το αξίζουμε. Από εκεί και πέρα το μέλλον θα είναι πολύ καλό, γενικά για την ομάδα».


Τέλος, για το ποια ομάδα από αυτές, που έχουν αγωνιστεί ως τώρα και ανήκουν στο Big-4 τους δυσκόλεψε παραπάνω: «Είναι νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα. Άλλες ομάδες έχουν και την Ευρώπη και άλλες εστιάζουν στο πρωτάθλημα. Νομίζω, πως ίσως μας δυσκόλεψε περισσότερο η ΑΕΚ, αλλά είναι και οι συγκυρίες. Παραδείγματος χάρη ο Παναθηναϊκός είχε και την Ευρώπη όταν παίξαμε, ίσως να ήμασταν και εμείς σε καλύτερη μέρα. Είναι νωρίς για να βγάλουμε ξεκάθαρο συμπέρασμα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.